Kirjautuminen

Ensimmäiset osakilpailufinaalit lauantaina 18.6.2016

Kirjoittanut: Procyon 15th Jun 2016, 21:06 Muokattu: 15th Jun 2016, 21:19

Peliliigan SM-kisojen ensimmäiset osakilpailut ovat edenneet finaaleihin asti. Finaaliottelut StarCraft II:ssa, Hearthstonessa ja Counter-Strike: Global Offensivessa järjestetään tulevana lauantaina 18.6. Vierumäellä, Scandic-hotellin yhteydessä toimivassa Viihderavintola Teatrossa.

Kaikissa peleissä järjestettiin neljä karsintaturnausta, joista kustakin kaksi parasta eteni itse osakilpailuun. Nyt tiukkojen pelien jälkeen ensimmäiset osakilpailufinalistit ovat selvillä. Ensimmäisenä pelattavassa StarCraft II -finaalissa vastakkain asettuvat ENCE:n Vesa “Welmu” Hovinen ja mYinsanityn Joona “Serral” Sotala. Toisena nähdään Hearthstone-finaali, jossa pelaavat ENCE:n Antti “Kufdon” Lammi ja Juuso “Jubu” Sipiläinen. Illan päättää Counter-Strike: Global Offensiven finaali, johon ottelemaan ovat päässeet joukkueet LGR (ent. RCTIC eSports) ja SkitLite.

Osakilpailufinaaleita voi seurata paikan päältä ilmaiseksi tai kotoa käsin SETT TV:n Twitch-kanavalta. Pelejä juontavat Teemu “wabbit” Hiilinen, Joona “natu” Leppänen, Ville “1mustfall” Tuomisto, Samuli “elfi” Sihvonen ja Esa “Snapple” Kaisjoki.

Osallistu lähetykseen Palringolla! Voit osallistua lähetykseen lähettämällä viestejä selostajille, sekä keskustella pelaajien ja muiden katsojien kanssa osoitteessa https://chat.palringo.com/peliliiga

Ensimmäisen osakilpailun otteluaikataulu 18. kesäkuuta:
14:00 StarCraft II Finaali, bo5 (Welmu vs. Serral)
17:00 Hearthstone Finaali, Ban-Conquest bo7 (Kufdon vs. Jubu)
20:00 CS:GO Finaali, bo3 (LGR vs SkitLite)

Veikkaus on Peliliigan järjestämien SM-kilpailuiden yhteistyökumppani ja tarjoaa lisäjännitystä myös kotisohville. Veikkauksen pelien koko tuotto jaetaan laajasti vuosittain liikunnan, kulttuurin, tieteen ja nuorisotyön kohteisiin. Jokainen suomalainen on siis veikkausvoittaja pelasi tai ei. Myös Suomen elektronisen urheilun liiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotosta, joka mahdollistaa mm. Suomen eSports-maajoukkueen lähettämisen MM-kisoihin Indonesiaan 5.-10.10.2016.

Kommentit

Ei kommentteja.


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

YHTEISTYÖKUMPPANIT