eSM 2016 | GameXpo 2017
Kirjautuminen

ESPORTSM.FI 2017

Viralliset SM-kilpailut Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, StarCraft II ja Hearthstone peleistä. SM-kilpailut ovat kolmiosaisia: online-karsinnat, osakilpailu ja ASSEMBLY Summer 2017 tapahtumassa järjestettävä Suomen mestaruus finaali. ESPORTSM.FI turnauksissa jaetaan tänä vuonna 20 000€ palkintorahaa.

Ensimmäinen osakilpailu järjestetään VECTOR – Suomen verkkopeliyhdistys ry:n kanssa yhteistyössä ja osakilpailufinaalit nähdään Oulun jäähallissa Vectorama 2017 tapahtumassa 8.-11. kesäkuuta. Toinen osakilpailu järjestetään heinäkuun aikana.

DreamHack järjestää viimevuoden tapaan Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, Suomen mestarit ovat Suomen edustajat niissä peleissä jotka ovat mukana PM-kisoissa.

Suomen elektronisen urheilun liitto - SEUL ry on myöntänyt liiton statuksen seuraaville ESPORTSM.FI peleille: Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, StarCraft II ja Hearthstone.

Mikä on eSM?

eSM on Suomen elektronisen urheilun liiton - SEUL ry:n myöntämä status turnauksille. Lähtökohtaisesti liitto käyttää eSM-turnausten voittajia maajoukkuevalinnoissa ja muissa edustustehtävissä. Lisätietoa löytyy liiton eSM sivuilta.

Ketkä pääsevät mukaan?

ESPORTSM.FI on avoin kaikille Suomen kansalaisille, ja rekisteröityminen pelaajaksi on maksutonta. eSM statuksen omaavilta lajeilta pelaajilta kuitenkin edellytetään Suomen elektronisen urheilun liiton - SEUL ry:n myöntämää pelaajalisenssiä.
Osakilpailutahtumat toimivat itsenäisesti ja voivat periä pelaajilta erillisen osallistumismaksun.

Miten turnauksia seurataan?

Turnauksien etenemistä pystyy seuraamaan parhaiten ESPORTSM.FI verkkosivuston kautta. Sivustolta löytyvät niin tulevat ottelut, tulokset, striimit ja tulevat tapahtumat.

Paitsi viralliselle lehdistölle, tarjoamme myös pelaamisesta uutisoiville sivustoille mahdollisuuden seurata kaikkia tapahtumiamme ja SM-kilpailuita veloituksetta. Tarjoamme uutisoijille erilliset toimitilat, joihin voi pystyttää uutisointipisteen helposti. Kauden etenemistä ja tulevia tapahtumia voit seurata sivuillamme.

Striimit?

Pelaajat saavat itse lähettää omaa peliään suoratoistopalveluihin turnauksen online-vaiheesta. Myös yhteisölähetysten tekeminen karsintaturnauksista on sallittu, tämä edellyttää erillislupaa turnauksen järjestäjiltä.

Osakilpailuista ja SM-finaalista järjestetään viralliset lähetykset.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

YHTEISTYÖKUMPPANIT